18 maj 2009

Hemfärd.

Hemfärd idag. Lika tråkigt som alltid. Nu väntar en lång jobbvecka för mig, jag måste jobba tis-torsdag med planeringen på jobbet och fredag är det som vanligt för mig, lite tråkigt då resten av familjen är ledig. Nicke och Jösse gjorde ett tappert försök med att byta bromsarna på bilen som gick sönder sist vi var här, men det gick inget vidare. Det var något med nått bromsok så det blev till att lämna den kvar även den här gången. Får hyra en trailer i veckan och dra hem den till verkstad.
Nicke var på GIF match på kvällen och jag gjorde en jätte insats med jordgubbslandet. Snacka om ogräs!!!! Trötta var vi allihop och det blev en tidig kväller.
Förresten! Alla ni som vill veta lite om vad Hampus, Dannes bästa kompis har för sig i Malaysia kan följa länken här:http://arbetarbladet.se/sport/1.1047876. Tänk att om mindre än två veckor är den lilla skitungen hemma igen. Ska bli så roligt att träffa honom och Danne ska ju följa med tillbaka till Malaysia i augusti. Tänk om en annan fick chansen till det?

Inga kommentarer: