05 januari 2009

Brrr!!

Har varit några dagar med riktig kyla, visst är det mysigt med vinter men nån grad varmare skadar inte. Hundarna är det inget större problem för, de stortrivs när dom kan springa som tokar i skogen utan att bli flåsiga och varma. det gäller för matte att knata på i rask takt för att hålla värmen uppe. Är ju rätt bra, man bränner ju nån kalori extra i och med det.

Helgen spenderades nere i Uppsala med Håik 96. Ett härligt gäng grabbar som kom hem med en bronspeng i bagaget, det var riktig strongt gjort med tanke på att motståndet var nått helt annat än vad som är vanligt i deras serie. Det var storgäng som Djurgården, Linköping, Timrå mfl. Synd bara att jag inte har det rätta nerverna, jag var så nervös emellanåt så jag trodde jag skulle spy! Är inte nå roligt att ha grabben i mål eller, det är ju roligt eftersom han är riktigt duktig men mammanerverna lider med honom när pucken går in.





Idag kom Hampe hem från Malaysia, det ska bli så roligt att få träffa honom igen! De blir hemma i 4 veckor innan det bär av till varmare breddgrader igen. Tänk att han och Danne kan vara sådana polare, har aldrig vart med om två grabbar som passar så bra ihop som dom gör. Det känns extra roligt att de hållit kontakten fast än Hampe varit borta snart 1 år med undantag för sommarn. De kommer nog att bete sig som om det var förra veckan de var med varandra när de träffas nu igen, vet hur det var när han kom hem i sommras. "Tjena Hampe" sen drog de iväg upp på Dannes rum och levde rövare och då var det 6 månader de varit ifrån varandra. Det ska i allafall bli roligt att ha den lilla skitungen här ett tag!


Inga kommentarer: