16 januari 2009

VIntern e tbx...

Vädergudarna vet tydligen inte vilket ben de ska stå på. Förra lördagen var det relativt vinter, söndan så försvann nästan allt, måndan fanns inte en tillsymmelse till vinter och tisdan var det näääästan så man kunde ana en vår. Idag är det kallt som sjutton igen och det är ett nytt fint snötäcke på backen. Uppånervända världen.

Danne och Hampus pressar ut varje sekund av de få veckor de får tillsammans nu i januari. Dom är med varann istort sett varje dag och när Danne är i skolan så är Hampe med Nicke, vilken tur att han är sjukskriven hela januari. Han skulle ju ha varit på magnetröntgen med axeln i måndags men har naturligtvis åkt på förkylning och hostar i ett och tydligen så måste man vara blixtstilla så det sket sig. Fick en ny tid den 22.a. Hoppas han kan genomföra den då. Han är otursförföljd min man, ständigt sjuk eller med nån skada. Iofs så är ju endel skador själförvållande. Tänker närmast på foten som fick sig en riktig om gång i slutet på augusti då han trodde han var 12 år och kunde göra en 360 från en bro! Det gör han nog inte om igen. Kanske.

Ikväll har vi eventuellt planerat lite skridskoåkning om det inte blir för kallt, jag är ju inte nån hejjare på grillor aven om jag trodde det för nån vinter sedan, men man måste ju testa iallafall.
Hej hopp!!

Inga kommentarer: